O nama

DermaMedicus je specijalistička ordinacija za kožne i polne bolesti i estetsku dermatologiju koja se bavi dijagnostikom i lečenjem kože i njenih dodataka (znojne žlezde, lojne žlezde, dlake i nokti), vidljivih sluzokoža, polno prenosivih bolesti i estetskom dermatologijom.

Znanje i iskustvo koje se prenosi sa koleno na koleno. Posle svog dede, oca i strica Dr Dimitrije je treća generacija dermatovenerologa. Produžava tradiciju koja traje skoro ceo vek bavljenja naučnom i primenjenom dermatologijom.

Dr Dimitrije Karabahčiev, specijalista kožnih i polno prenosivih bolesti. Medicinski fakultet završio je na Univerzitetu u Beogradu i specijalizaciju iz dermatovenerologije na Klinici za kožne i polno prenosive bolesti Kliničkog centra Srbije. Nakon specijalizacije nastavio je sa stručnim usavršavanjem u Srbiji i inostranstvu u oblasti kriohirurgije, elektrohirurgije, dermatohirurgije, dermatoskopije, hijaluronskog filera, hemijskog pilinga, mezoterapije.Član je Društva dermatovenerologa Srbije, Evropske akademije dermatologije i Venereologi and International Dermoscopi Societi. Od 2011. godine vodi privatnu praksu.