Laserska epilacija

Laserska epilacija je medicinska, neinvazivna, savremena i efikasna metoda uklanjanja neželjenih dlačica sa trajnim rezultatima. Epilacija laserom predstavlja sigurnu metodu uklanjanja dlaka jer laserski snop deluje direktno i samo na folikul dlake što ovu metodu čini potpuno bezbednom za kožu.

U specijalističkoj ordinaciji DermaMedicus koristimo laser sistem najnovije generacije #ShapeUp koji se izdvaja od ostalih na tržištu po tome što poseduje sistem hlađenja koji umiruje kožu i čini tretman epilacije gotovo bezbolnim.

#ShapeUp laser omogućava brže i delotvornije rezultate i idealan je za veće regije pa ga je moguće koristiti i na osunčanoj koži. Pre epilacije laserom potrebno je izbegavati čupanje dlačica iz korena – depilacije, čupanje pincetom; dok je brijanje, skraćivanje dlaka makazicama kao i korišćenje depil kreme dozvoljeno.

Najbolji reultati se postižu kada se laserska epilacija izvodi u fazi rasta dlake, zato je za najbolji mogući rezultat potrebno ponoviti tretman nakon 4 do 6 nedelja. Serija se obično sastoji od 3 do 5 tretmana.

Laserska Epilacija